ua en ru

В ході проведення АТО в Слов'янську загинули 2 військових, ще 42 поранені, - Селезньов

В ході проведення антитерористичної операції сьогодні в Слов'янську Донецької області, за попередніми даними, вбито двоє українських силовиків, 42 поранені

В ході проведення антитерористичної операції сьогодні в Слов'янську Донецької області, за попередніми даними, вбито двоє українських силовиків, 42 поранені. Про це РБК-Україна заявив начальник прес-служби штабу АТО Владислав Селезньов.

"За попередніми даними за сьогоднішній день в ході АТО загинули двоє правоохоронців, ще 42 поранені", - заявив Селезньов.

Раніше "народний мер" Слов'янська В'ячеслав Пономарьов заявив про п'ятьох загиблих і 10 поранених сепаратистів у сьогоднішніх боях під Слов'янську.

Зазначимо, про початок наступальної фази операції під Слов'янському повідомив сьогодні вранці міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у своєму Facebook. Він розповів про знищення блокпостів ополченців у районі Семенівки.

Аваков звернувся до населення Слов'янська, Краматорська та інших прилеглих населених пунктів з проханням залишатися вдома і не підходити до позицій зосередження ополченців.