ua en ru

У Хмельницькій області 20 школярів госпіталізували з отруєнням невідомою речовиною

У Хмельницькій області 20 учнів загальноосвітньої школи№1 смт. Летичів госпіталізували з отруєнням невідомою речовиною. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 17:00 госпіталізовано 20 дітей. Ті діти, які перебували в реанімаційному відділенні райлікарні, реанімобілями доставлені в Хмельницькій обласній дитячій лікарні. Нагадаємо, 28 січня о 12:44 на пункт зв'язку 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт. Летичів надійшло повідомлення про те, що до лікувальних закладів почали надходити учні 6-11 класів загальноосвітньої школи №1 смт. Летичів з симптомами отруєння", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляють в Держнс, прибулі на місце рятувальники виявили в туалеті навчального закладу поліетиленовий пакет з невідомою речовиною кремового кольору. Діти були евакуйовані зі школи.

"На місці події працювала Хіміко-радіологічна лабораторія Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України в Хмельницькій області, фахівці якої здійснювали роботи по ідентифікації невідомої речовини", - відзначили в прес-службі.

Нагадаємо, у Тернополі за фактом отруєння 8 дітей порушено справу.