ua en ru

У Херсонській області стартували всеукраїнські військово-медичні навчання

У Херсонській області стартували всеукраїнські військово-медичні навчання з координації роботи державних служб і громадських рухів в разі вчинення терористичних актів.

У Херсонській області стартували всеукраїнські військово-медичні навчання з координації роботи державних служб і громадських рухів в разі вчинення терористичних актів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства охорони здоров'я України.

Навчання пройдуть 10-11 жовтня, у них беруть участь обласні підрозділи Міністерства надзвичайних ситуацій, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства охорони здоров'я, Червоного Хреста, волонтерські та громадські організації Херсона та Херсонської області. Керівником навчань призначений перший заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Ігоря Шепелєв.

Заплановано два етапи навчань: теоретичний і практичний. Їх головна мета - навчити звичайних людей основам надання першої медичної допомоги та підвищити рівень інформованості з метою створення у громадян моделі адекватної та ефективної поведінки при надзвичайній ситуації.

Нагадаємо, 8 жовтня в Маріуполі пройшли навчальні заходи по обороні внутрішнього периметра міста.