ua en ru

У Харківській області введуть особливі заходи безпеки в місцях масового скупчення людей

У Харківській області введуть особливі заходи безпеки в місцях масового скупчення людей Джерело фото:twitter.com/IT Sector Харьков

У Харківській області введуть додаткові заходи безпеки в місцях масового скупчення людей. Про це сьогодні було заявлено в ході наради оперативного штабу при Харківській обласній державній адміністрації, передає прес-служба ХОДА.

"В ході наради були визначені додаткові заходи безпеки в місцях масового скупчення населення, таких як мережі супермаркетів, ринки та культурно-розважальні центри. Також вирішено встановити додаткові засоби відеоспостереження в цих місцях", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в регіоні правоохоронці взяли під охорону залізничні станції та колії, вузлові розв'язки та мости. Крім цього, продовжується робота з волонтерськими і благодійними організаціями по збору і відправки гуманітарного вантажу в місто Дебальцеве (Донецька обл.). У Харкові та районних центрах області посилено патрулювання.

Губернатор області Ігор Балута запевнив, що ситуація в регіоні стабільна.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області вирішили ввести спеціальний режим життєдіяльності у зв'язку з погіршенням обстановки в зоні АТО. Крім того, в Одеській області встановили блокпости і взяли під охорону 14 волонтерських центрів.