ua en ru

У Харкові затримали проросійського терориста, який намагався підірвати відділення банку

У Харкові вночі 15 жовтня міліція затримала чоловіка, який намагався скоїти підпал відділення "Приватбанку".

У Харкові вночі 15 жовтня міліція затримала чоловіка, який намагався скоїти підпал відділення "Приватбанку". Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.

"15 жовтня о пів на другу ночі двоє невідомих спробували зламати вікно відділення банку на Московському проспекті за допомогою саморобного взрывательного пристрою і декількох "коктейлів Молотова". При спробі розбити вікно спрацювала охоронна сигналізація, і завдяки миттєвій реакції оперативної групи ДСО, яка прибула на місце через три хвилини, вдалося не тільки зупинити терористів, але і затримати одного з них на гарячому", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, затриманий 25-річний житель Харкова був одягнений у форму солдата російської армії і балаклаву. У нього вилучено пляшки із запальною сумішшю, ґноти, ніж і пневматичний пістолет.

Затриманий був переданий співробітникам Фрунзенського РВ УМВС, за фактом теракту щодо банку відкрито кримінальне провадження.

За даними прес-служби банку, це вже четвертий випадок затримання "паліїв" банку в Харкові, при цьому ще ні одне з розпочатих виробництв не завершено і не доведено до суду.

Нагадаємо, в Харкові вночі 28 липня невідомі обстріляли головне обласне відділення "Приватбанку".