ua en ru

У Харкові невідомі напали на приймальню нардепа Швайки, - "Свобода"

У Харкові недалеко від станції метро "Холодна Гора" 12 січня троє невідомих напали на мобільну приймальню народного депутата України, голови Харківської обласної організації ВО "Свобода" Ігоря Швайки.

У Харкові недалеко від станції метро "Холодна Гора" 12 січня троє невідомих напали на мобільну приймальню народного депутата України, голови Харківської обласної організації ВО "Свобода" Ігоря Швайки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби фракції "Свобода".
Невідомі схопили намет, який служив пересувною приймальнею, і потягли його до машини. Намет вивезли на автомобілі "Опель Кадет" (номерні знаки "221 76 ХВ").
На момент події в приймальні перебував свободівець Микола Худзік. Він отримав пошкодження рук і кілька ударів.
"У влади немає грошей на налагодження нормальної роботи, наприклад, рятувальних служб, зате завжди є для того, щоб влаштовувати показові оплачені провокації. Громадська приймальня - це власність народного депутата, і за її пошкодження або розкрадання передбачена кримінальна відповідальність. Ми вимагаємо якнайшвидшого покарання винних в інциденті", - прокоментував ситуацію Швайка.