ua en ru

В межі Великої окружної дороги увійде Бориспіль, - проект генплану Києва

В межі Великої окружної дороги навколо Києва увійде Бориспіль (Київська область) та прилеглі населені пункти.

В межі Великої окружної дороги навколо Києва увійде Бориспіль (Київська область) та прилеглі населені пункти. Про це повідомив начальник відділу по роботі з громадськістю Інституту генерального плану м. Києва Сергій Петрик, передає прес-служба інституту.

"За результатами громадських обговорень і технічних нарад у проекті нового генерального плану столиці змінена траса Великої окружної дороги навколо Києва в східній частині. В межі Великої окружної дороги увійдуть р. Бориспіль і довколишні населені пункти, що ліквідує транзит через них легкового автотранспорту", - сказав Петрик.

Крім того, за побажанням громадян, переглянуто проходження Лівобережної набережної автодороги по території садово-дачної забудови, а також трасування нового мостового переходу через території Нижніх Садів у продовженні пр. Науки на правобережжі до Бориспільського шосе на лівобережжі.

Згідно з пропозиціями автовласників, по розширенню мережі місць паркування автотранспорту розроблена "Схема розміщення паркінгів". В ній намічено будівництво багатоповерхових паркінгів і місць постійного зберігання автомобілів на територіях існуючих автостоянок і одноповерхових гаражних кооперативів загальною місткістю близько 600 тис. авто.