ua en ru

У Горлівці диверсанти підірвали два мости і ж/д шляху, - інформцентр РНБО

У Горлівці Донецької області диверсанти підірвали два мости та залізничні шляхи.

У Горлівці Донецької області диверсанти підірвали два мости та залізничні шляхи. Про це йдеться в повідомленні інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки України, передає кореспондент РБК-Україна.

Відзначається, що в Горлівці диверсанти підірвали автомобільний міст, що з'єднує житлові масиви Сонячний і Бессарабка, залізничний міст на перегоні "Сентянівка - Шепилевка", а також залізничні колії на перегонах "Іловайськ - Яготин", "Яготин - Амросеевка" та "Яготин - Київ". У Луганській області бойовики замінували автомобільний міст в районі селища Михайлівка з боку Перевальська, в Лисичанську - резервуари АЗС "Паралель".

В РНБО відзначили, що бойовики ДНР і ЛНР в даний час відчувають нестачу боєприпасів, озброєння та спорядження.
За останню добу, як наголошується, підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Слов'янську і прилеглих територіях виявили і ліквідували 94 одиниці вибухонебезпечних предметів. Загалом вже обстежено 177 гектарів територій та 497 будівель. З початку виконання робіт в Слов'янську сапери вилучили 4844 одиниці вибухонебезпечних предметів.

При цьому в Слов'янську Донецької області відновив роботу хлібозавод. 96% населення вже підключено до електромережі. У 70% будинків відновлено подачу води.