ua en ru

У ДТП з Кузьмою Скрябіним травмована його адміністратор і експедитор молоковоза

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася вранці 2 лютого і в якому загинув відомий український шоумен і співак, лідер групи "Скрябін" Андрій Кузьменко (Кузьма Скрябін), були травмовані адміністратор співака і жінка-експедитор молоковоза. Про це РБК-Україна повідомили в ДАІ Кривого Рогу Дніпропетровської області, де сталося ДТП.

У джипі Toyota Sequoia, яким керував Скрябін, перебувала 30-річна дівчина, його адміністратор Ольга Любченко. Вона доставлена в 2-у міську лікарню з травмою грудної клітки в стані середньої тяжкості. Від коментарів події Любченко утримується.

"Також постраждала жінка-експедитор молоковоза ГАЗ, з яким зіткнувся джип Скрябіна. Водій молоковоза не постраждав, і давав свідчення правоохоронцям на місці події", - відзначили в ДАІ.

За даними інспекції, удар цистерни молоковоза прийшовся на кабіну джипа. В результаті співака придавило стійкою джипа, і він помер на місці від травм, не сумісних з життям.

Тіло Скрябіна вирізали з авто за допомогою спеціального обладнання, оскільки його затиснуло.

Попередні версії правоохоронці поки не висувають, оскільки ще не отримані результати експертизи.

За версією одного Кузьми, гонщика і телеведучого Олексія Мочанова, яку він опублікував на своїй сторінці в Facebook, сьогодні вранці співак поспішав на літак до Братислави. "Андрій не впорався зі швидкістю, не вибрав безпечну і врізався в задній міст молоковоза", - написав Мочанов.

Як повідомили РБК-Україна в прес-службі ГУ МВС у Дніпропетровській області, інформація за фактом даного ДТП внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, готуються матеріали для відкриття кримінального провадження.

Відомо, що після вчорашніх дощів дорога, на якій сталося ДТП, була мокрою. Дорожнє покриття цієї ділянки криворізької траси рясніє ямами і в останні роки знаходиться в жалюгідному стані.

Нагадаємо, 2 лютого в 8:20 на криворізької трасі біля села Лозуватка співак Кузьма Скрябін загинув у ДТП.