ua en ru

У Донецькій обл. за добу загинуло 2 та поранено 6 мирних жителів, - МВС

У Донецькій області за минулу добу загинули двоє мирних жителів і ще шестеро отримали поранення. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Донецькій області.

"За минулу добу в органи внутрішніх справ Донецької області надійшло 7 повідомлень про загиблих і поранених мирних жителів, постраждалих внаслідок артобстрілів незаконних воєнізованих формувань", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в міліції, за всіма фактами відкриті і розслідуються кримінальні провадження з правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох і більше осіб) і ч. 1 ст. 115 (Замах на вчинення умисного вбивства) КК України.

За даними МВС, в результаті попадання снаряда в будинок під час артилерійського обстрілу Красногорівки, проведеного бойовиками, загинули чоловік і дружина, 50 і 47 років.

Крім того, в лікарню Авдіївки були доставлені з осколковими пораненнями різного ступеня тяжкості чотири місцеві жителі, серед яких - двоє чоловіків, 70-річний пенсіонер і 36-річна жінка, постраждалі при артилерійському обстрілі міста.

Також від рук терористів постраждали 46-річна мешканка с. Піски Ясинуватського району та пенсіонерка з Вуглегірська, що отримала в результаті артобстрілу міста відкритий перелом передпліччя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті бойових дій у самому Донецьку за останню добу загинуло дві людини, а ще трьох було поранено.