ua en ru

У Донецькій обл. бойовики викрали головного інспектора обласного управління Держспецзв'язку, - МВС

У Донецькій області бойовики викрали головного інспектора із захисту інформації обласного управління Держспецзв'язку.

У Донецькій області бойовики викрали головного інспектора із захисту інформації обласного управління Держспецзв'язку. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України.

"До чергової частини ГУМВС України в Донецькій області надійшла інформація про те, що 13 серпня невідомими озброєними особами з місця свого мешкання був викрадений головний інспектор із захисту інформації управління Держспецзв'язку в Донецькій області", - йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 КК України (викрадення людини, вчинене за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або із застосуванням зброї).

Крім того, в Будьонівському районі Донецька бойовиками був зупинений автомобіль, в якому знаходилося троє співробітників спецпідрозділу "Титан", після чого зв'язок з міліціонерами перервався. Місцезнаходження їх невідоме.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 КК України (викрадення людини, вчинене за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або із застосуванням зброї).