ua en ru

У Донецьку ніч пройшла напружено, у всіх районах було чути залпи та вибухи - мерія

У Донецьку ніч з 19 на 20 листопада пройшла напружено, у всіх районах було чути потужні залпи і вибухи.

У Донецьку ніч з 19 на 20 листопада пройшла напружено, у всіх районах було чути потужні залпи і вибухи. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

За повідомленням міськради, вночі сталося відключення електроенергії у шахті ім.Засядька.

"В шахті перебував 231 гірник. У 02:40 напругу на шахту було частково подано. Причина відключення встановлюється. Станом на 7:00 на поверхню піднято 193 людини", - йдеться в повідомленні.

Також, в результаті нічного артобстрілу постраждали енергопостачання Північного і Центрального водопровідних вузлів "Донецькміськводоканал". Центральний вузол був запущений вранці, Північний водовузел, як і раніше, знеструмлено. На даний момент водопостачання Київського та Ворошилівського районів не здійснюється, Куйбишевський і Калінінський райони відключені частково.

Відновлена робота Верхнекальмиуської фільтрувальної станції. Загалом, по місту фахівці водоканалу почнуть подачу води орієнтовно з 13:00. Стабільний режим водопостачання буде налагоджений до 15:00.

"За минулу добу, внаслідок попадання снарядів, постраждали будинки приватного сектора в Куйбишевському районі по вул. Стратонавтів 174, Зоологічна 29, Башкирська 132, Єршова 33", - наголошується в повідомленні.

Станом на ранок, 20 листопада, в Донецьку без газопостачання залишається 2532 абонента, серед них 3 багатоквартирних будинки, 1941 будинків приватного сектора і 20 підприємств.

В даний момент в місті відносно спокійно.

Нагадаємо, вчора, 19 листопада, в Донецьку зберігалася спокійна обстановка.