ua en ru

У Донецьку городян розбудили залпи і вибухи з боку аеропорту, - мерія

У Донецьку городян цим ранком розбудили залпи і вибухи з боку аеропорту.

У Донецьку городян цим ранком розбудили залпи і вибухи з боку аеропорту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби виконкому Донецької міськради.

"В ніч з 20 на 21 липня в Донецьку пройшла відносно спокійно. Вранці городян розбудили залпи і вибухи, які лунали з боку аеропорту. Станом на 9:00 у багатьох районах періодично чутні звуки стрілянини з важкої зброї з боку аеропорту", - наголошується у повідомленні.

При цьому, як підкреслює мерія, комунальні служби міста працюють. Вранці сталося аварійне відключення електрики на селищі Жовтневе в Куйбишевському районі. Фахівці вже виїхали на місце для з'ясування причин відключення та їх ліквідації.

На автомагістралі міста сьогодні вийшло 85 трамваїв, 112 тролейбусів, 78 автобусів великої місткості, що працюють в "звичайному режимі", і 652 одиниці маршрутних таксі.

У зв'язку з тим, що залишається небезпечною 5-ти км зона по периметру донецького аеропорту, внесено зміни у схему руху деяких маршрутів. Так, тролейбуси №10 йдуть до пр.Панфілова, автобуси комунальної власності по маршрутах №10 та №73 - до Партизанського проспекту.