ua en ru

У Черкасах в McDonald's співробітники держохорони зі стріляниною розняли бійку між відвідувачами

У Черкасах сьогодні, 15 липня, близько 5:00 в McDonald's сталася бійка між відвідувачами. Щоб розборонити бійку, прибулим на місце події, співробітникам держохорони довелося провести попереджувальний постріл. Про це повідомляє прес-служба Державної служби охорони.

"З'ясувалося, що допомога правоохоронців знадобилася персоналу закладу, щоб припинити бійку, яка виникла між кількома відвідувачами. Один з правопорушників вів особливо агресивно і на прохання міліціонерів охорони припинити порушувати громадський порядок не реагував. Зате чоловік почав ображати міліціонерів, кидався до них у бійку, намагаючись завдати їм тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

Оцінивши ситуацію та керуючись чинним законодавством, один з працівників ДСО попередив правопорушника, що буде змушений застосувати вогнепальну зброю. Однак той не заспокоївся. Тоді, керуючись законом України "Про міліцію", міліціонер оголив зброю і зробив попереджувальний постріл вгору. Тільки після цього хулігана затримали. Ніхто з відвідувачів кафе і персоналу не постраждав.
Після затримання зловмисника доставили до райвідділу міліції для з'ясування всіх обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.