ua en ru

В бою під Карлівкою поранено 50% особового складу батальйону "Донбас"

В бою під с. Карлівка (Донецька область) поранено 50% особового складу батальйону "Донбас".

В бою під с. Карлівка (Донецька область) поранено 50% особового складу батальйону "Донбас". Про це у своєму Facebook повідомив командир добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області "Донбас" Семен Семенченко.

"Основна маса бійців батальйону "Донбас" прорвалася. Поранено 50% особового складу, багато втратили багато крові. Поранених вивезли на армійський блок пост м. Красноармійська", - написав Семенченко.

За його словами, оточеній з групою, яка засіла в будівлі до цих хвилин підтримувалася телефонний зв'язок, однак зараз вона перервалася.

"У бійців закінчуються патрони. Підійти до них немає можливості - працюють снайпера. Потрібен БТР, щоб під'їхати до будівлі та вивезти хлопців. Далі заправної станції пройти не можемо. Біля лікарні з пораненими виставлена охорона. Інші вцілілі повертаються назад. В оточеній групі майже всі поранені", - зазначив Семенченко.

Він вважає, що маршрут пересування батальйону був заздалегідь відомий терористам.

"Такої концентрації на звичайних блокпостах у сепаратистів зазвичай не спостерігається. Проти нас працюють вишколені чеченські загони. Керівництво АТО та командування ЗСУ знає про нашої ситуації", - розповів Семенченко.