ua en ru

У бою під Волновахою загинули 8 українських силовиків, поранено 18, - ІО

У бою під Волновахою Донецькій області загинули 8 українських силовиків, ще 18 людей поранені.

У бою під Волновахою Донецькій області загинули 8 українських силовиків, ще 18 людей поранені. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" (ІС) Дмитро Тимчук.

"Відбулися бойові зіткнення українських силовиків з групами терористів поблизу Рубіжного та Волновахи. З боку сил АТО є загиблі. Зокрема, під Волновахою, за нашими даними, загинуло 8 українських силовиків, поранено 18", - написав Тимчук.

"Варто зауважити, що даний населений пункт знаходиться досить далеко від головного "вогнища тероризму" - Слов'янська та Краматорська. Враховуючи також той факт, що в даний час у зоні АТО зосереджені достатні сили і засоби, задіяні в операції, знову гостро постає питання ефективності та компетентності керівництва АТО", - додав він.

Раніше повідомлялося про нічні штурми українських прикордонних постів силами терористів з метою прориву державного кордону України, під час яких було поранено шестеро прикордонників.

Крім того, сьогодні вранці в районі Рубіжного (Луганська область) у ході проведення АТО підірвано пішохідний міст через р. Сіверський Донець, в результаті чого один сепаратист загинула, а ще двоє отримали поранення.

За інформацією з різних джерел, на світанку українські військові підрозділи почали рух у бік Лисичанська - через міст в районі ж/д вокзалу Рубіжного (на Новодружевск).