ua en ru

Українські військові відбили атаку сепаратистів на військові склади в Артемівську, є поранені, - ІО

Українські військові відбили вночі атаку сепаратистів на військові склади в Артемівську Донецької області, є поранені.

Українські військові відбили вночі атаку сепаратистів на військові склади в Артемівську Донецької області, є поранені. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"Вночі в Донецькій області сталося чергове бойове зіткнення. Кілька десятків екстремістів, озброєних автоматичною зброєю і гранатометами, напали на склади зі зброєю в Артемівську. Українські військовослужбовці дали відсіч грабіжникам. Зустрівши збройний опір, екстремісти розбіглися. За попередніми даними, є поранені", - розповів Тимчук.

Так, за повідомленням головного лікаря ЦРЛ Артемівська Валентина Блєднова, в його медустанову доставлений військовослужбовець з пораненням в обличчя.

За даними Міноборони, в атаці на склади брали участь близько 100 сепаратистів.

Нагадаємо, вчора поблизу Краматорська (Донецька область) невідомі обстріляли військовий вертоліт Збройних сил України. Обстріл вівся з автоматичної зброї калібру 5,45 мм. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

У той же час, за даними "Інформаційного опору", відзначається різке зниження представників російського спецназу на території Донецької області.

Як повідомлялося раніше, вчора спецпідрозділи МВС без втрат звільнили від збройних сепаратистів Святогірськ. Місто та його околиці тепер патрулюються міліцією.

Після цього СБУ знову закликала сепаратистів у східних областях країни скласти зброю.