ua en ru

Тільки 96 з 3 тис. кримських ЗМІ зареєструвалися як російські, - Роскомнадзор

Тільки 96 з 3 тис. кримських ЗМІ зареєструвалися як російські, - Роскомнадзор Джерело фото:investigator.org.ua
Тільки 96 з 3 тис. кримських ЗМІ зареєструвалися по російському законодавству.

Тільки 96 з 3 тис. кримських ЗМІ зареєструвалися по російському законодавству. Про це сьогодні на нараді в так званому комітеті Державної ради Криму з інформаційної політики, зв'язку і масових комунікації повідомив провідний спеціаліст по засобах масової інформації управління Роскомнадзора по Республіці Крим і Севастополі Олександр Медушевський, передає "Кримінформ".

"На сьогоднішній день по Республіці Крим та місту Севастополю всього зареєстровано 96 засобів масової інформації. Вдумайтеся, всього 96. А було більше 3 тисяч". - заявив він.

За словами Медушевська, територіальне управління Роскомнадзора зареєструвало 61 засіб масової інформації, ще 26 заяв знаходяться в роботі. За останній тиждень надійшло 8 заяв про реєстрацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Криму продовжений термін перереєстрації засобів масової інформації за російським законодавством до 1 квітня 2015 року.

16 березня 2014 р. на території АР Криму і міста Севастополя пройшов так званий референдум про статус півострова. 18 березня Президент Росії Володимир Путін підписав договір про приєднання Криму й Севастополя до Росії. Україна і світове співтовариство, включаючи США і Євросоюз вважають це окупацією.