ua en ru

Терористи збили літак Су-25 ЗС України, - прес-центр АТО

Терористи російським зенітно-ракетним комплексом збили український військовий літак Су-25, який виконував завдання по знищенню техніки і живої сили терористів, льотчикові вдалося катапультуватися.

Терористи російським зенітно-ракетним комплексом збили український військовий літак Су-25, який виконував завдання по знищенню техніки і живої сили терористів, льотчикові вдалося катапультуватися. Про це йдеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції.

"Вранці, 29 серпня, після виконання завдання по знищенню техніки і живої сили терористів, російським зенітно-ракетним комплексом був збитий літак Су-25. Льотчик катапультувався і через півтори години вже був в одному з підрозділів Національної гвардії України. Пілот не постраждав і на даний момент прямує до місця дислокації військової частини, де проходить службу", - йдеться в повідомленні.

Також прес-центр АТО заявляє, що поширена терористами інформація про чотири збиті літаки ЗС України не відповідає дійсності і є "цілеспрямованою брехнею кремлівської пропаганди".