ua en ru

Терористи під Рубіжною Луганської обл. обстріляли колону українських військових, убивши одного і поранивши двох, - Міноборони

Терористи під Рубіжною Луганської області 22 травня обстріляли колону українських військових, в результаті чого один силовик загинув, ще двоє поранені

Терористи під Рубіжною Луганської області 22 травня обстріляли колону українських військових, в результаті чого один силовик загинув, ще двоє поранені. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.

"Ще один український військовослужбовець загинув і двоє отримали поранення в результаті обстрілу терористами колони військової техніки, яка здійснювала передислокацію і активних дій не вела, поблизу міста Рубіжне Луганської області", - йдеться в повідомленні.
Як зазначається, один з мостів на шляху військових був заблокований цивільними провокаторами, з-за спин яких терористи відкрили вогонь по українським військовослужбовцям.

Нагадаємо, в прес-службі Луганського обласного відділення ВГО "Комітет виборців України" заявили, що в результаті вибуху пішохідного мосту через р. Сіверський Донець в районі Рубіжного, один сепаратист загинув, а ще двох поранено.

За інформацією з різних джерел, на світанку українські військові підрозділи почали рух у бік Лисичанська - через міст в районі ж/д вокзалу Рубіжного (на Новодружевск).

Крім того, сьогодні в бою під Волновахою (Донецька область) загинули вісім українських силовиків і ще 18 людей поранені.

Раніше повідомлялося про нічні штурми українських прикордонних постів силами терористів з метою прориву державного кордону України, під час яких було поранено шестеро прикордонників.