ua en ru

Суд призначив трьом активістам "Свободи" підписку про невиїзд за руйнування пам’ятника Леніна

Суд призначив трьом активістам ВО "Свобода" підписку про невиїзд за руйнування пам'ятника Леніна у селі Петракіївка Полтавської області.

Жовтневий суд м. Полтави вчора, 21 січня 2013 р., призначив трьом активістам ВО "Свобода" Ігорю Шляхетнюку, Володимиру Назаренку та Ярославу Люті підписку про невиїзд за руйнування пам'ятника Леніна у селі Петракіївка Хорольського району Полтавської області. Про це повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

Як зазначають у "Свободі", присутній на засіданні народний депутат Юрій Бублик підтвердив непричетність учасників судового процесу до повалення пам'ятника.

"Справа про повалення монументу Леніна придумана міліцією. Це частина загального процесу політичних репресій проти "Свободи"... Попередні судові процеси показали, що перспектив у цій справі немає. Бо справи проти Сергія Бондаря, Віктора Поштаря та Руслана Андрійка розвалилися", - зазначив Бублик

Зазначимо, раніше в цій справі аналогічні вироки отримали активісти "Свободи" Сергій Бондар, Віктор Поштар та Руслан Андрійко.