ua en ru

РНБО фіксує переміщення бойовиків в районі Фащевки, Красного Луча та Дебальцеве

РНБО фіксує переміщення російських військових і бойовиків в районі Фащевки та Красного Луча Луганської обл, а також Дебальцеве Донецької обл.

РНБО фіксує переміщення російських військових і бойовиків в районі Фащевки та Красного Луча Луганської обл, а також Дебальцеве Донецької обл. Про це заявив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"За оперативною інформацією розвідки, фіксується переміщення російських військових і бойовиків в районах населених пунктів Фащівки, Красний Луч Луганської області та Дебальцеве Донецької області", - заявив Лисенко.

За його словами, на територіях, підконтрольних бойовикам, терористи продовжують маскувати військову техніку в житлових кварталах і у дворах мирних громадян.

"Сили АТО готові до провокацій і до відбиття наступу. Так, вчора терористи здійснили кілька атак і обстрілу позицій сил АТО від н.п. Фащівки Луганській області, в напрямку Дебальцеве Донецької області та за межі міста Кіровське Донецької обл., в напрямку Юнокомунарівська Донецької області", - зазначив спікер РНБО.

Нагадаємо, за даними РНБО, сили АТО не зазнали втрат за минулу добу.