ua en ru

Слідство вважає теракт основною версією причини вибуху авто комбата "Слобожанщини", - Геращенко

Слідство вважає теракт основною версією причини вибуху авто комбата "Слобожанщини", - Геращенко

Основною версією слідства щодо причин вибуху в автомобілі командира батальйону "Слобожанщини" Андрія Янголенко в Харкові є теракт. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"Слідство розглядає кілька версій, основна з яких терористичний акт стосовно командира спецпідрозділу міліції, який боровся з терористами на території Луганської і Донецької областей", - написав нардеп.

Геращенко зазначив, що Андрій Янголенко і його брат Сергій служили в Харківському "Беркуті" і в листопаді 2013 р. відмовилися їхати на Майдан бити протестувальників, за що були негайно звільнені з міліції. Міністр МВС Арсен Аваков призначив братів Янголенко командирами спецпідрозділів міліції "Слобожанщина" та "Харків 1".

Нагадаємо, сьогодні близько 12:00 в Московському районі Харкова стався вибух автомобіля, який належить командиру батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Слобожанщина". В результаті вибуху постраждали сам власник і його дружина, які перебували в салоні. Постраждалі з травмами були доставлені до 4-ї лікарні.