ua en ru

Ситуація в районі Бахмутки залишається складною, - штаб АТО

Ситуація в районі Бахмутки залишається складною, - штаб АТО Джерело фото:EPA
Ситуація в районі траси Бахмутка Луганської області залишається складною, бойовики продовжують обстріл блокпостів сил антитерористичної операції.

Ситуація в районі траси Бахмутка Луганської області залишається складною, бойовики продовжують обстріл блокпостів сил антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"В даний час залишається складною ситуація на трасі Бахмутка. По блокпостах, де несуть службу підрозділи сил АТО, бойовики ведуть вогонь з артилерійських систем і мінометів. Відомо, що одна з вогневих позицій бойовиків розташована в центрі Стаханова, і саме звідти терористи стріляють з 152-мм самохідної артилерійської установки САУ 2-С-1. Наші підрозділи вживають заходів щодо усунення причин та загроз, які призводять до обстрілу наших підрозділів. У взаємодії з групами вогневої підтримки, штурмовими підрозділами знищують бойовиків", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що напередодні виборів в самопроголошених ЛНР і ДНР почастішали провокації, спрямовані на дискредитацію сил АТО.

"З метою ескалації конфлікту, організації бойових зіткнень бойовики вдаються до поширення фейкової інформації", - відзначають в прес-центрі АТО.

При цьому штаб повідомляє, що обстановка в Маріуполі стабільна і підконтрольна українським військовим.

Нагадаємо, в середині жовтня повідомлялося, що в районі Бахмутки Луганської обл. в оточення бойовиків потрапили 112 бійців.