ua en ru

Сили АТО відрізали від постачання бойовиків в Луганську, ущільнили кільце навколо Києва і Донецька, - прес-центр АТО

Сили антитерористичної операції відрізали від постачання бойовиків в Луганську, ущільнили кільце навколо Києва і Донецька.

Сили антитерористичної операції відрізали від постачання бойовиків в Луганську, ущільнили кільце навколо Києва і Донецька. Про це йдеться у повідомленні прес-центру сил АТО в Facebook.

"За вчорашній день силами АТО в місті Луганськ була проведена операція, за результатами якої бойовики залишилися відрізаними від постачання. Розуміючи це, вони чинять шалений опір. Аеродром Луганськ забезпечений боєприпасами, матеріально-технічними засобами, що докорінно змінює ситуацію. Сили бойовиків були відтіснені від аеродрому", - наголошується у повідомленні.

"На заході ущільнюється кільце навколо Києва і Донецька. Зайнята значна територія між Артемівськом, Горлівкою, Констянтинівкою. Розширюється зона контролю навколо аеродрому Донецьк, що також дозволяє силам АТО вирішувати питання забезпечення наземним шляхом і суттєво підриває позиції бойовиків в цьому напрямку. В цілому за трьома напрямами сили АТО володіють ситуацією і нарощують перевага", - додається у повідомленні.