ua en ru

Зниклий беркутівець Садовник міг бути викрадений, - адвокат

Екс-командир спецроти "Беркута" Дмитро Садовник, підозрюваний у вбивстві 39 активістів Евромайдана, міг бути викрадений.

Екс-командир спецроти "Беркута" Дмитро Садовник, підозрюваний у вбивстві 39 активістів Евромайдана, міг бути викрадений. Про це в ефірі телеканалу "Інтер" заявив адвокат Садовника Сергій Вілков.

"Мого підзахисного Дмитра Садовнику, його родичам і мені погрожували. Я боюся, що його вкрали з метою фізичної розправи", - сказав Вілков.

Нагадаємо, 19 вересня суддя Печерського районного суду Києва звільнив з-під варти підозрюваного у масових розстрілах учасників акцій протесту в лютому 2014 року, обравши йому міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту з 23:00 до 7:00 з наступних діб. 3 жовтня підозрюваний, не з'явившись на засідання Апеляційного суду Києва, зник з місця постійного проживання, чим порушив умови обраного запобіжного заходу.

У МВС 4 жовтня повідомили про оголошення екс-беркутівця Садовника в розшук. Печерський райсуд Києва дав дозвіл на затримання екс-беркутівця, підозрюваного у вбивстві євромайданівців.