ua en ru

Прокуратура підключилася до розслідування ДТП з трьома загиблими в Рівному через участь в ньому міліціонера

Прокуратура Рівненської області розслідує обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю працівника міліції, в якому загинуло 3 особи та отримали поранення ще двоє.

Прокуратура Рівненської області розслідує обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю працівника міліції, в якому загинуло 3 особи та отримали поранення ще двоє. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Рівненської області.

"Прокуратурою Рівненської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю працівника міліції, що спричинило загибель кількох осіб, за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України", - йдеться в повідомленні.

У р. Рівно 21 жовтня 2014 р. о 22:20 в районі житлового масиву сталося ДТП за участю трьох транспортних засобів. Водій одного з них - слідчий слідчого управління УМВС України в Рівненській області. Внаслідок ДТП загинуло троє осіб, ще двоє - травмовані.

Зараз з'ясовуються обставини і причини, які призвели до ДТП зі смертельними наслідками, з метою притягнення до відповідальності винних осіб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в р. Рівно 21 жовтня у ДТП за участю трьох автомобілів загинули три людини.