ua en ru

При штурмі пункту пропуску "Маринівка" поранені три прикордонника, - Держприкордонслужба

При штурме пункта пропуска "Мариновка" в Донецкой области ранены три пограничника.

При штурмі пункту пропуску "Маринівка" в Донецькій області поранені три прикордонники. Про це йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

"Авіацією Збройних сил України двічі завдано вогневого удару по позиціях нападників. З їх боку є втрати. Поранено 3 прикордонника. Поблизу пункту пропуску горить трава", - йдеться в повідомленні.

При цьому Держмитслужба зазначає, що станом на 18.30 бій між прикордонниками і терористами в пункті пропуску "Маринівка" триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області бойовики атакували пункт пропуску "Маринівка" на кордоні з Росією.

"О 15:15 в районі пункту пропуску "Маринівка", що на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби "Дмитрівка" прикордонники відстежили накопичення БТРа, 4 "Камазів", які оснащені великокаліберними кулеметами "Скеля", 3 мікроавтобусів з терористами і 4 легкових автомобілів. За 1 кілометр від пункту пропуску колона розвернулася в бойовий порядок", - йдеться в повідомленні.
В 16:05 почалася атака на пункт пропуску.

Станом на 16:50 прикордонники підбили один "КамАЗ" і знищили крупнокаліберний кулемет. Про інцидент проінформовані всі взаємодіючі сили та підрозділи.

Повідомляється, що до пункту пропуску заїхав зведений загін ДПС та Збройних сил України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики ДНР стягують сили до Амвросіївці (Донецька область). Так, у бік Амвросіївки їдуть кілька сотень бойовиків, кілька Бтрів і близько 10 "Камазів". Крім того, у Сніжне пару годин тому зайшли 5 "Камазів" з чеченцями. Повідомляється, що бойовики ДНР рухаються з боку Донецька, Шахтарська і Тореза.