ua en ru

Прес-центр АТО підтверджує загибель 10 українських десантників під Шахтарськом

Під Шахтарськом Донецької області в результаті атаки бойовиків загинули 10 українських десантників.

Під Шахтарськом Донецької області в результаті атаки бойовиків загинули 10 українських десантників. Про це йдеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції в Facebook.

"31 липня на північ від міста Шахтарськ відбувся бій між військовослужбовцями сил АТО і терористами. Наші бійці потрапили в засідку. Однак, незважаючи на складність ситуації, вони прийняли цей вимушений бій. На жаль, українські десантники понесли втрати. Загинули 10 українських бійців. Та, незважаючи на це вони дали відсіч російським найманцям. Зараз наші бійці відведені в тил", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, 8 тел вже вивезені із зони активної фази АТО, вирішуються питання з транспортування ще двох загиблих.

"Це ускладнюється тим, що бойовики ведуть постійний обстріл місця бою, перешкоджаючи евакуації загиблих. Також фахівці сил АТО зіткнулися з проблемою ідентифікації тіл загиблих. Адже бойовики одягнені в українську уніформу, і на них відсутні які-небудь знаки відмінності", - додали в прес-центрі АТО.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що в Донецькій області в результаті атаки бойовиків загинув 21 боєць сил АТО.