ua en ru

Правоохоронці повідомили про підозру особам, винним у вибуху на АЗС в Переяслав-Хмельницькому, в результаті якого загинуло 6 осіб

Правоохоронці повідомили про підозру службових осіб двох підприємств, винних у вибуху на АЗС в Переяслав-Хмельницькому Київської області в квітні цього року, в результаті якого загинули 6 осіб.

Правоохоронці повідомили про підозру службових осіб двох підприємств, винних у вибуху на АЗС в Переяслав-Хмельницькому Київської області в квітні цього року, в результаті якого загинули 6 осіб. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Київської області.

"Прокуратура Київської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вибуху, який стався 22 квітня цього року близько 9 години ранку в підвальному приміщенні автозаправного комплексу "БРСМ-Нафта", розташованого в р. Переяслав-Хмельницький Київської області", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, здобуті в ході слідства докази дали підстави для повідомлення про підозру службових осіб двох підприємств, які встановлювали і експлуатували систему газопостачання на автозаправці.

"В даний час вживаються заходи по завершенню досудового розслідування і найближчим часом обвинувальний акт буде направлено до суду", - додали в прокуратурі.

Нагадаємо, 22 квітня 2014 р. близько 9:00 стався вибух у приміщенні магазину АЗС "БРСМ-Нафта", яка розташована на 45 км траси "Бориспіль - Дніпропетровськ". Вибух повністю зруйнував адміністративне приміщення та магазин роздрібної торгівлі. В результаті інциденту 6 людей загинули, ще 7 отримали різні травми.