ua en ru

Поліція Колумбії затримала катер із 1,5 тоннами кокаїну на борту

У Карибському морі на північ від Колумбії в неділю, 3 листопада, було вилучено 1,5 тонни кокаїну, затримано чотири людини, підозрюваних у торгівлі наркотиками. Про це повідомляє агентство "Сіньхуа" з посиланням на колумбійське поліцію.

Як йдеться в заяві правоохоронних органів Колумбії, шляхом об'єднаних зусиль з американськими колегами в море на північ від узбережжя країни, до південно-заходу від Домініканської Республіки колумбійської стороні вдалося перехопити катер. Було вилучено більше тисячі пластикових пакетів з кокаїном загальною вагою в 1,45 т. Пізніше стало відомо, що дана партія наркотиків була проведена місцевою наркомафією, а катер відбув з колумбійського штату Ла Гуахіра (північ країни) та за планом повинен був відправитися в Домініканську Республіку, звідки наркотики планувалося доставити в США.

В ході операції було затримано четверо підозрюваних в наркобізнесі, троє з них - венесуельці, ще один - громадянин Колумбії. Згідно відповідної угоди всі четверо підозрюваних були доставлені в американський штат Флорида, де їм належить постати перед судом.