ua en ru

Під Вінницею застрелено водія, що поранив у перестрілці даішника, - МВС

Під Вінницею застрелено водія, що поранив у перестрілці даішника, - МВС

Міліція проводить службову перевірку за фактом пригоди у Вінницькій області, під час якого співробітники ДАІ застрелили водія, який влаштував перестрілку з ними після відмови пред'явити документи. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України.

"Попередньо встановлено, що 3 січня, близько 5 години ранку на стаціонарному посту в р. Вінниця під час несення служби наряд ДАІ подав знак про зупинку водієві іномарки. Водій вимогу правоохоронців проігнорував, після чого співробітники ДАІ почали переслідування правопорушника", - сказано в повідомленні.

Як уточнюється, в районі села Озеро Немирівського району водій було затримано.

"На вимогу правоохоронців пред'явити документи, водій вийшов з машини з чохлом від ноутбука. Увагу правоохоронців одразу привернув предмет, який знаходився в чохлі, оскільки за ознаками нагадував кобуру пістолета. На прохання оглянути цей предмет, водій несподівано відскочив від автомобіля, несподівано вихопив з-за пояса вогнепальну зброю і почав вести прицільну стрільбу по працівникам ДАІ", - повідомляють в міліції.

Один з працівників ДАІ отримав проникаюче кульове поранення.

"Міліціонер був змушений відкрити вогонь у відповідь. В результаті застосування табельної вогнепальної зброї правопорушник загинув на місці події", - додали в прес-службі.

Зараз за даним фактом проводиться службове розслідування та встановлюються всі обставини даної події.

Нагадаємо, напередодні у Вінниці під час бійки був застрелений іноземець, ще 2 людини отримали поранення.