ua en ru

Під с. Карлівка Донецької обл. бойовики поранили 9 бійців батальйону "Донбас", бій триває (оновлюється)

Під с. Карлівка (Донецька область) сепаратисти поранили 9 бійців батальйону "Донбас", бій продовжується.

Під с. Карлівка (Донецька область) сепаратисти поранили 9 бійців батальйону "Донбас", бій продовжується. Про це у своєму Facebook повідомив командир добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області "Донбас" Семен Семенченко.

"До місця бою с. Карлівка Донецької області підійшов БТР сепаратистів, підтяглися великокаліберні кулемети, закидають гранатами. В 15 км у бік Красноармійська варто український армійський блок пост з 4 БТРами", - написав Семенченко.

Він зазначив, що всі його звернення по телефону до командування армійських сил з проханням прислати підкріплення почуті не були.

"Ми не можемо підійти до своїх товаришів, працюють снайпера. ...9 поранених вивезені в лікарню", - зазначив Семенченко.

Як повідомляє група "Інформаційний опір", станом на 9:00 батальйон "Донбас" прорвався через оточення сепаратистів біля с. Карлівка та зосередився біля блокпоста української армії.

"Тільки що повідомили - батальйон "Донбас", начебто, прорвався, зараз зосередилися біля блокпоста армійських. Це попередні дані. Будуть подробиці - відразу повідомимо", - повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи ІО Дмитро Тимчук.

За словами командира батальйону Семенченко, в бою під Карлівкою поранено 50% особового складу підрозділу.

Він зазначив, що з оточеної групою, яка засіла в будівлі до цих хвилин підтримувалася телефонний зв'язок, однак зараз вона перервалася.

"У бійців закінчуються патрони. Підійти до них немає можливості - працюють снайпера. Потрібен БТР, щоб під'їхати до будівлі і вивезти хлопців. Далі заправної станції пройти не можемо. Біля лікарні з пораненими виставлена охорона. Інші вцілілі повертаються назад. В оточеній групі майже всі поранені", - розповів Семенченко.