ua en ru

Відділення "Укрпошти" не працюють в 16 великих містах та 13 районах Донбасу

Відділення держпідприємства поштового зв'язку "Укрпошта" не працюють в 16 містах обласного значення та 13 районах Донецької і Луганської областей.

Відділення держпідприємства поштового зв'язку "Укрпошта" не працюють в 16 містах обласного значення та 13 районах Донецької і Луганської областей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укрпошти".

Зокрема надання послуг поштового зв'язку здійснюється в 5 районах (Новоазовський, Старобешівський, Шахтарський, Ясинуватський иТельмановский) 5 містах обласного значення (Докучаєвськ, Жданівка, Кіровське, Харцизьк та Ясинувата) Донецької області.

У Луганській надання послуг поштового зв'язку не забезпечується у 8 районах (Антрацитівський, Краснодонський, Лутугинський; Свердловський, Слов'яносербський, Станично-Луганський, Перевальський і Попаснянський) і 11 містах обласного значення (Алчевськ, Антрацит, Брянка, Кіровськ, Красний Луч, Краснодон, Луганськ, Первомайськ, Ровеньки, Свердловськ і Стаханов) і в населених пунктах, підпорядкованих цим міським радам.

Нагадаємо, в липні 2014 р. "Укрпошта" призупинила прийом і доставку поштових відправлень у Донецьк і Луганськ, які перебувають під контролем бойовиків самопроголошених ДНР і ЛНР.

Крім того, у вересні "Укрпошта" була змушена припинити прийом і перевезення в Крим періодичних і друкованих видань з материкової України з-за заборони російської митниці.