ua en ru

Один з пасажирів збитого на Донбасі Boeing був знайдений з кисневою маскою

Один з пасажирів збитого на Донбасі літака "Малайзійських авіаліній" був знайдений з одягненою на обличчя кисневою маскою.

Один з пасажирів збитого на Донбасі літака "Малайзійських авіаліній" був знайдений з одягненою на обличчя кисневою маскою. Про це розповів міністр закордонних справ Нідерландів Франс Тіммерманс.

За його словами, це означає, що у пасажира був час, щоб зробити це. "Ми не можемо виключати таку можливість", - наводить видання Volkskrant слова міністра. До цих пір передбачалося, що всі пасажири після поразки літака втратили свідомість відразу.

Нагадаємо, за даними Організації об'єднаних націй за 3 жовтня, в Нідерландах пізнані 262 жертви аварії малайзійського Boeing-777 на Донбасі.

Boeing-777 Malaysia Airlines, що виконував рейс MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур, зазнав аварії увечері 17 липня. Лайнер впав в околицях села Грабово Донецької області. На борту перебували 298 чоловік, всі вони загинули. На місці аварії малайзійського Boeing працювали понад сто міжнародних експертів.