ua en ru

Одеські прикордонники виявили на дні лиману пластиковий трубопровід з Молдови

В Одеській області прикордонники відділу "Кучурган" Білгород-Дністровського загону виявили пластиковий трубопровід. Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

"У ході відпрацювання наявної попередньої інформації прикордонники здійснювали перевірку дна Кучурганського лиману. В результаті проведених заходів у 150 метрах від українського берега прикордонники "виловили" 35-мм пластиковий шланг, який був прикріплений до металевого тросу і вів до української сторони з Республіки Молдова. Зазвичай на кордоні з Молдовою правопорушники використовують трубопроводи для перекачування спирту", - йдеться в повідомленні.

В даний час прикордонники здійснюють документування ознак підготовки до протиправної діяльності і демонтаж 300-метрового пластикового шланга. Про даний факт проінформовано працівників фіскальної служби в Одеській області.

Одеські прикордонники виявили на дні лиману пластиковий трубопровід з Молдови

Нагадаємо, минулого року в Луганській обл. був виявлений підпільний нафтопровід, який використовувався для незаконного перекачування дизпалива з Росії.