ua en ru

Загальна кількість порушень бойовиками на Донбасі перемир'я наближається до 2400, - ІС

Загальна кількість порушень російсько-терористичними військами режиму тимчасового припинення вогню з моменту підписання мінських домовленостей наближається до 2400.

Загальна кількість порушень російсько-терористичними військами режиму тимчасового припинення вогню з моменту підписання мінських домовленостей наближається до 2400. Про це повідомив у своєму Facebook керівник громадської групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

При цьому, за його словами, за минулу добу відзначається помітне зниження активності бойовиків і російських військ на Донбасі, пов'язане з проведенням так званих виборів в терористичних організаціях "ЛНР" і "ДНР".

"Всього зафіксовано близько 15 обстрілів позицій сил АТО і 1 теракт на блокпосту в районі н.п. Маріуполь", - написав Тимчук.

Найгарячішими точками в зоні АТО за минулу добу були н.п. Старий Айдар (4 обстріли), Кримське і Павлопіль (по 2 обстріли).

У повідомленні наголошується, що також російсько-терористичні війська завдавали вогневі удари по позиціях сил АТО поблизу н.п. Орловське, Дебальцеве, Черевковка, аеропорт м. Донецьк.

Нагадаємо, протокол про перемир'я на Донбасі був підписаний в Мінську 5 вересня 2014 р.