ua en ru

Ніч в зоні АТО пройшла спокійно, обстрілів не зафіксовано, - штаб

Ніч в зоні АТО пройшла спокійно, обстрілів не зафіксовано, - штаб
Ніч в зоні антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях пройшла спокійно, обстрілів українських підрозділів не зафіксовано.

Ніч в зоні антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях пройшла спокійно, обстрілів українських підрозділів не зафіксовано. Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Ніч на сході України пройшла спокійно. Обстрілу наших підрозділів не сталося. Сили АТО продовжують виконувати певні завдання шляхом несення служби на блокпостах, опорних пунктах і спостережних постах, охороняють і захищають стратегічні об'єкти; в посиленому режимі забезпечують громадський порядок, у тому числі на виборчих дільницях; спрямовують свої зусилля на забезпечення безпеки мирних жителів на підконтрольних територіях", - йдеться в повідомленні.

У штабі наголосили, що обстановка в донецькому аеропорту, а також районах Дебальцевого, Маріуполя та Смілого підконтрольна українським військовим.

У той же час, за даними прес-центру, бойовики продовжують активно використовувати БПЛА для розвідки українських позицій.

"У різних районах ми виявляємо вогневі точки снайперських груп неконтрольованих збройних формувань, проводимо контр снайперські заходи", - відзначили в штабі.

Нагадаємо, вчора в РНБО заявили, що бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" поширюють дезінформацію про наступ українських військових після виборів у Раду.