ua en ru

Ніч в Донецьку пройшла неспокійно: вибухи, перестрілки і пересування важкої техніки, - ДонОДА

Ніч із 2 на 3 серпня в Донецьку пройшла непокойно. Жителі практично всіх районів повідомляють про сильні вибухи, перестрілки з автоматичної зброї і пересування важкої техніки вулицями міста.

Ніч із 2 на 3 серпня в Донецьку пройшла непокойно. Жителі практично всіх районів повідомляють про сильні вибухи, перестрілки з автоматичної зброї і пересування важкої техніки вулицями міста. Про це повідомили у прес-службі Донецької міської ради.

За попередню добу в Донецьку попаданням артилерійського снаряда частково зруйновано будівлю загальноосвітньої школи №101 в Петровському районі, знищено 560 кв. метрів покрівлі, вибито вікна та двері. Поряд з будівлею школи повністю знищені господарські споруди. На місце події виїжджали бригади обласного управління рятувальників для ліквідації пожежі. Постраждалих немає.

О 00:50 сталося потрапляння снаряда з великокаліберної зброї у приватне житлове будівництво по вулиці Червоної зірки. На місце не змогла потрапити бригада ДержНС через безперервні обстріли в даному районі.

Нагадаємо, як повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО, в Донецькій області терористи продовжують захоплювати цивільні та промислові об'єкти, зокрема, 1 серпня в Донецьку бойовики захопили приміщення "Приватбанку", у якому обладнали склад озброєння.

Вчора, 2 серпня, в центрі Донецька було періодично чути автоматні черги.

Попередньої ночі, з 1 на 2 серпня, місцеві жителі чули потужні вибухи і стрілянину в районі селища шахти Лідіївка та мікрорайону Бірюзова.