ua en ru

МВС заявляє, що не має інформації про причетність Гурвіца до подій в Одесі 2 травня

Міністерство внутрішніх справ України заявило, що не має інформації про причетність кандидата на пост мера Одеси Едуарда Гурвіца до подій в Одесі 2 травня.

Міністерство внутрішніх справ України заявило, що не має інформації про причетність кандидата на пост мера Одеси Едуарда Гурвіца до подій в Одесі 2 травня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

"У зв'язку з тим, що деякі ЗМІ поширюють інтерпретовану на свій лад інформацію офіційного сайту МВС про хід розслідування масових заворушень в Одесі 2 травня 2014 року... Міністерство внутрішніх справ зазначає, що слідство не володіє інформацією про причетність народного депутата України, кандидата в мери Едуарда Гурвіца та Одеської обласної організації партії "Удар" у підготовці цього злочину...Також МВС взяло до відома заяву партії "Удар" про те, що.. брати Долженковы не мають стосунку до цієї партії", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков 19 травня повідомив, що до подій 2 травня в Одесі серед інших причетні також керівники виборчих штабів кандидата на пост мера Одеси Едуарда Гурвіца.

"Провідну роль відіграли депутати Одеської міськради, співробітники міліції, їх рідні та місцеві активісти, зокрема, керівники виборчих штабів Едуарда Гурвіца і сини відомих одеських правоохоронців", - зазначив Аваков.

Нагадаємо, 2 травня в ході безладів в Одесі загинули 48 чоловік.