ua en ru

МВС: в нічному зіткненні у Слов'янську загинули 3 людини

У нічному зіткненні у Слов'янську (Донецька область) загинули три людини.

У нічному зіткненні у Слов'янську (Донецька область) загинули три людини. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Донецькій області.

Фотогалерея: "Слов'янськ - збройна перестрілка в ніч на Великдень"

"На в'їзді до м. Слов'янськ, біля с. Билбасівка, 20 квітня 2014 року на блокпосту прихильників так званої Донецької народної республіки виникла перестрілка, з обох сторін є постраждалі", - йдеться в повідомленні.

Так, о 2:20 до зазначеного блокпосту під'їхали невідомі особи на чотирьох автомобілях і відкрили вогонь по людях, які там чергували. Останні також відповіли пострілами.

"У результаті виниклої перестрілки з боку активістів були смертельно травмовані три людини (двоє місцевих жителів, 1957 і 1972 р.н., особа третього встановлюється) і три людини поранені. Двоє останніх, отримавши в лікувальному закладі медичну допомогу, від госпіталізації відмовилися", - йдеться в повідомленні.

За інформацією МВС, невідомі на двох автомобілях (близько 12 осіб) виїхали з місця події у напрямку Харківської області. "При цьому вони забрали із собою вбитих і поранених, їхня кількість невідома. Два автомобілі, що залишилися на місці, були знищені активістами в результаті підпалу", - наголошується в повідомленні міліції.

За даним фактом проводиться перевірка з попередньою правовою кваліфікацією за ст.115 ч.1 КК України (умисне вбивство).

Нагадаємо, раніше у МВС оприлюднили попередні дані, згідно з якими в результаті збройної сутички у Слов'янську одна людина загинула і троє отримали вогнепальні поранення.

Зранку 20 квітня з посиланням на російські ЗМІ з'явилася інформація про те, що у Слов'янську цієї ночі в результаті нападу загинуло троє проросійських демонстрантів і двоє нападників, ще одна людина отримала поранення і була госпіталізована.

МВС: в нічному зіткненні у Слов'янську загинули 3 людини

(Фото: Reuters)

МВС: в нічному зіткненні у Слов'янську загинули 3 людини

(Фото: Associated Press)

МВС: в нічному зіткненні у Слов'янську загинули 3 людини

(Фото: Associated Press)