ua en ru

МВС найближчим часом розкриє всю інформацію щодо затримання Музичко , - Аваков

Міністерство внутрішніх справ найближчим часом розкриє всю інформацію щодо затримання координатора громадського руху "Правий сектор" в Західній Україні Олександра Музичко на прізвисько Сашко Білий.

Міністерство внутрішніх справ найближчим часом розкриє всю інформацію щодо затримання координатора громадського руху "Правий сектор" в Західній Україні Олександра Музичко на прізвисько Сашко Білий. Про це у своєму Facebook повідомив глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"МВС розкриє всі документи, речові докази, відео та аудіо факти. В найближчі день-два МВС зніме всі обмежуючі грифи з аудіофайлів по справі, опублікує їх", - пише Аваков.

Аваков також підкреслює, що воювати зі зброєю допустимо лише у формі українських військових на блокпостах, "а не в центрі столиці".

"Тим, хто знаходить привід воювати зі зброєю в центрі столиці, а не в формі українських військових на блокпостах з сепаратистами, варто зрозуміти, що ім'я їм - зрадники", - зазначив він.

Нагадаємо, в ніч на 25 березня координатор громадського руху "Правий сектор" у Західній Україні Олександр Музичко на прізвисько Сашко Білий отримав вогнепальне поранення при затриманні міліцією.

25 березня МВС заявило, що Музичко отримав поранення в серце з власної зброї.

27 березня активісти Правого сектора" пікетували Верховну Раду з вимогою відставки Авакова.