ua en ru

Міноборони заявило про загибель більше 20 бійців ЗСУ з початку антитерористичної операції на сході

Міністерство оборони України заявляє про загибель більше 20 солдатів Збройних сил України з початку антитерористичної операції (АТО) в східних областях України

Міністерство оборони України заявляє про загибель більше 20 солдатів Збройних сил України з початку антитерористичної операції (АТО) в східних областях України. Про це заявив на брифінгу міністр оборони Михайло Коваль, передає кореспондент РБК-Україна.

"Втрати є... трохи більше двох десятків", - заявив Коваль. За його словами, серед загиблих військовослужбовців - екіпажі вертольотів, а також бійці аеромобільних військ.

Вчора під Слов'янськом бойовики збили вертоліт, в результаті чого загинуло шестеро бійців Нацгвардії і шестеро "беркутівців". Також серед загиблих виявився начальник управління бойової та спеціальної підготовки Національної гвардії України генерал-майор Сергій Кульчицький.

Пізніше колона була обстріляна силовиків в Харківській області. Засідка була організована неподалік від Ізюму. В результаті нападу загинув один військовослужбовець і троє були поранені.

Нагадаємо, АТО в східних областях України проходит с квітня 2014 р.