ua en ru

Міліція затримала заступника прокурора одного з районів Макіївки, який співробітничав з терористами

Міліція затримала заступника прокурора одного з районів Макіївки, який співробітничав з терористами.

Міліція затримала заступника прокурора одного з районів Макіївки, який співробітничав з терористами. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України.

"У Дружківці вчора був затриманий заступник прокурора Радянського району міста Макіївки, який добровільно й активно співпрацював з групою терориста "Монгола", - йдеться в повідомленні.

"Користуючись своїми зв'язками у прокуратурі Донецької області він "зливав" терористам інформацію про роботу спецгрупи МВС, якій міністром Арсеном Аваковим було доручено розкрити терористичне підпілля, залишене після звільнення Слов'янська, Краматорська та Красного Лиману", - додали в МВС.

Згідно з повідомленням, терористи наказали екс-прокурора повідомити точний час і місце перебування спецгрупи МВС для наведення на неї груп бойовиків з метою повного знищення міліціонерів.

"Однак завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам екс-прокурор-негідник був затриманий і сьогодні суд вже виніс йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою два місяці", - додали в прес-службі.

Відразу після затримання екс-прокурор повідомив, що за його наводкою терористи збираються затримати в Донецьку одного з заступників прокурора області з метою поповнити свої запаси високопоставлених заручників.

"Завдяки швидким і своєчасним діям працівників карного розшуку зазначений заступник прокурора було вивезено в безпечне місце буквально за десять хвилин до приїзду за ним групи терористів", - повідомили в МВС.