ua en ru

Міліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у київському метро

Працівники відділу карного розшуку лінійного управління МВС України затримали громадянина, який підозрюється у вбивстві чоловіка у вестибюлі станції метро "Вокзальна" 28 квітня 2014 р

Працівники відділу карного розшуку лінійного управління МВС України затримали громадянина, який підозрюється у вбивстві чоловіка у вестибюлі станції метро "Вокзальна" 28 квітня 2014 р. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в м. Києві.

У ході оперативно-розшукових заходів працівниками міліції затримано і викрито 45-річного мешканця Донецької області, який повністю зізнався у скоєнні даного злочину.

Затриманому громадянинові оголошено про підозру і обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Наразі правоохоронці розглядають кілька версій вчинення тяжкого злочину.

Нагадаємо, 28 квітня близько 9:00 на станції метро "Вокзальна", один з пасажирів звернувся до контролера автоматичного контрольного пункту і повідомив, що кілька хвилин тому відчув укол у області спини і йому стало зле. Невдовзі чоловік знепритомнів, а через деякий час помер.

"При огляді потерпілого лікар виявив на спині зліва точечну ранку. Тіло киянина направлено до Київського міського моргу для проведення судово-медичної експертизи і встановлення причини смерті", - йдеться у повідомленні.

Працівники міліції вилучили з місця медичну голку, одноразовий шприц із залишками невідомої рідини. Вилучене направлено на експертизу. Крім того, правоохоронці опитали свідків події та взяли відеозапис з камери відеоспостереження, встановленої на вказаній станції метро.

Слідчим відділом ЛУ Київського метрополітену зазначену подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України (навмисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

В той же час працівники міліції мають впевненість, що жертва обрана не випадково. Слідство триває.