ua en ru

Міліція кваліфікувала вибух в Одесі як теракт

Міліція кваліфікувала вибух в Одесі як теракт В Одесі черговий теракт

Міліція кваліфікувала вибух в Одесі, що стався вночі, як терористичний акт. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"Зараз на місці події працюють співробітники міліції, які встановлюють всі обставини події. Постраждалих в результаті вибуху немає. Попередня правова кваліфікація події - терористичний акт (ст. 258 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в МВС, повідомлення про вибух, який стався в будинку 85 по вул. Велика Арнаутська, надійшло близько 23:00 17 лютого.

Встановлено, що за вказаною адресою в підвальному приміщенні триповерхового житлового будинку знаходиться сервісний центр з продажу та обслуговування офісної та комп'ютерної техніки, біля дверей якого невідомими особами було закладено і приведено в дію вибуховий пристрій.

В результаті вибуху пошкоджено приміщення сервісного центру та вибуховою хвилею вибило шибки у вікнах сусідніх житлових квартир.

Нагадаємо, останній подібний випадок стався в Одесі 10 лютого. В результаті вибуху в житловому будинку 42 по вул. Коблівській ніхто не постраждав.