ua en ru

Міліція кваліфікувала факт обстрілу будинку мера Львова як теракт

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом обстрілу будинку міського голови Львова Андрія Садового за статтею "теракт".

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом обстрілу будинку міського голови Львова Андрія Садового за статтею "теракт". Про це заявив начальник львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко, передає радіо "Свобода".

Так, 25 липня о 23:30 невідомі вистрілили з протитанкового гранатомета "Муха" в будинок, де проживає Садовий разом зі своєю родиною. В цей час нікого в хаті не було, так як сім'я відпочивала в Карпатах.

"Це потужне зброя та багато хто може нею сьогодні користуватися. Зараз відкрито кримінальне провадження та ведеться слідство. На моїй пам'яті це вперше такий теракт у Львові", - зазначив Зюбаненко.

У свою чергу Садовий зазначив, що сьогодні йому важко оцінювати, хто зацікавлений стріляти в його будинок. Він розповів, що ніхто йому останнім часом не погрожував.

В результаті обстрілу пошкоджений кут будинку, дах, вибиті шибки у частині вікон, осколки розлетілися по кімнатах. Зараз триває слідство.