ua en ru

Кількість жертв вибуху на АЗС в Переяслав-Хмельницькому зросла до 6 осіб, - КОДА

У районній лікарні Переяслав-Хмельницького Київської області сьогодні ввечері померла ще одна постраждала від вибуху на автозаправці.

У районній лікарні Переяслав-Хмельницького Київської області сьогодні ввечері померла ще одна постраждала від вибуху на автозаправці. Про це повідомляє голова Київської обласної державної адміністрації (КОДА) Володимир Шандра на своїй сторінці в Facebook.

"Лікарі оцінювали стан постраждалої як вкрай важкий. Медики весь день боролися за її життя - операцію проводила бригада київських фахівців, але від отриманих травм жінка померла", - пише голова КОДА.

Звернемо увагу, раніше ДержНС підтвердила інформацію про п'ять загиблих в результаті вибуху апаратної частини на АЗС.

Фотогалерея: Вибух на АЗС в Переяслав-Хмельницькому

В даний момент у лікарні з травмами залишається п'ять осіб.

Нагадаємо, 22 квітня вранці в Переяслав-Хмельницькому стався вибух на території автозаправної станції, на 49-му кілометрі траси Київ-Золотоноша.

О 08:45, прибувши на місце події, рятувальники встановили, що вибух з подальшим горінням стався в адміністративній будівлі автозаправної станції "БРСМ".

За фактом вибуху міліція розпочала кримінальне провадження.

Рятувальники розглядають 2 версії причин вибуху - помилка при проектуванні автозаправного комплексу та порушення правил пожежної безпеки.