ua en ru

Кількість жертв у результаті вибуху на АЗС в Переяслав-Хмельницькому збільшилася до п'яти осіб

Кількість жертв у результаті вибуху в апаратній частині автозаправної станції (АЗС) в Переяслав-Хмельницькому Київської області збільшилася станом на 13:50 до п'яти осіб.

Кількість жертв в результаті вибуху в апаратній частині автозаправної станції (АЗС) у Переяслав-Хмельницькому Київської області збільшилася станом на 13:50 до п'яти осіб, ще п'ять залишаються в лікарні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської обласної державної адміністрації (КОДА).

"Згідно з оновленою інформацією, в результаті вибуху на автозаправній станції одна із 6-ти постраждалих померла в лікарні. Таким чином, станом на даний час 5 людей загинули (троє жінок і двоє чоловіків), 5 із травмами перебувають у лікарні", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося про чотири жертви трагедії на АЗС.

Нагадаємо, в м. Переяслав-Хмельницький Київської області в апаратній частині АЗС вранці 22 квітня стався вибух. За фактом вибуху порушено кримінальну справу.

Рятувальники розглядають 2 версії причин вибуху - помилка при проектуванні автозаправного комплексу та порушення правил пожежної безпеки.