ua en ru

Київський метрополітен попереджає про можливі обмеження в роботі трьох станцій 18 листопада

Київський метрополітен попереджає про можливі обмеження в роботі трьох станцій 18 листопада Джерело фото:twitter.com/Aleksandr Novak
Київський метрополітен попереджає про можливі обмеження в роботі трьох станцій 18 листопада у зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" товариського футбольного матчу між збірними командами України та Литви.

Київський метрополітен попереджає про можливі обмеження в роботі трьох станцій 18 листопада у зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" товариського футбольного матчу між збірними командами України та Литви. Про це йдеться в повідомленні метрополітену.

Як зазначається, 18 листопада на всіх лініях Київського метрополітену буде передбачено додаткові резервні склади, які будуть видаватися в разі збільшення пасажиропотоку.

При цьому в прес-службі попереджають, що якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищуватиме перевізну спроможність, імовірне введення обмежень на вхід пасажирів до станцій "Олімпійська", "Площа Льва Толстого" і "Палац спорту".

Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко заявив про великі витрати через практично щоденне "мінування" об'єктів у столиці.